Mirësevini!

Asambleja Biblike
Asambleja Biblike Pogradec është një kishë sipas Dhiatës së Re, e cila i është kushtuar autoritetit të Biblës. Është privilegji ynë t'ju kemi për një vizitë këtë të diel. Nëse keni ndonjë pyetje, na shkruani.
KRISHTERIMI.AL
Portali krishterimi.al është një shërbesë multimediale nga Asambleja Biblike në Pogradec. Qëllimi i kësaj shërbese është të vendosë në dispozicion të shqiptarëve një gamë të larmishme artikujsh të tematikave nga më të ndryshmet, tematika për tërë qenien tonë: frymë, shpirt e trup!
Radio Logos
Radio Logos është një shërbesë radiofonike nga Asambleja Biblike në Pogradec që filloi në vitin 2006 dhe është një bekim i madh për dëgjuesit e saj. Radio Logos mund të dëgjohet në Pogradec në frekuencën 94.2 FM, në Librazhd në 100.3 FM dhe në zonën e Mokrës si edhe në Korçë në 103.5 FM. Radio Logos mund të dëgjohet edhe kudo përmes internetit si dhe në formate të ndryshme për pajisje të ndryshme të lëvizshme.

Komentet e fundit